Green globare söker nya hem

Hej!

Vi är ett gäng Green globare som söker nya hem. Hon som fött upp oss säger att vi kommer att växa henne ur huset annars. Vi är små och söta nu men behöver stor plats utomhus. Våra rötter är fast förankrade i ekojord. Vi finns att köpa i Gourmetgarage butiken i Skivarp. Vi ses :)

 

This entry was posted in Kulinarisk odling and tagged , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Green globare söker nya hem

  1. Fröken Dill says:

    Fnisss, jag sådde också för många kronärtskockor. Trodde inte att fröerna skulle gro så bra. Och sedan tidigare vet jag att de blir gigantiska. Man ska ju helst inte störa roten med omplanteringar och de kan absolut inte planteras ut innan frosten är över. Överhuvudtaget börjar mina försådder växa ur den plats jag har redan. Måste försöka få upp ett lysrör till och VARFÖR kommer jag inte igång med den där varmbänken som jag lovat mig själv att jag ska bygga?

  2. Anna says:

    Ja varmbänk verkar kanonbra! Överfullt av plantor här, även tomat och chili :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>