Tryffel, kapris, sparris och svarta hallon!

Snart får vi in kaprisplantor på lager igen liksom tryffelträd, vildsparrisplantor och lila sparrisplantor från Albenga. Och svarta hallon. Bara så att ni vet :)
This entry was posted in gourmetodling® and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Tryffel, kapris, sparris och svarta hallon!

 1. Fröken Dill says:

  Jag antar att jag frågar typ varje år, (minnet är bra men kort…) vad tror du om att testa tryffelträd i zon 4? Är det helt hopplöst? Har någon testat tryffelodling i lite mer nordligare klimat?

  Min kära kaprisplanta ser ämelig ut så här års, men så fort ljuset kommer klipper jag den och gödslar. Då blir den snabbt jättefin.

  Hälsar Dillen

 2. Anna says:

  Hej fröken Dill! Vågar inte säga något om det, men trivs hassel för övrigt ska det inte vara några problem. Jag fick en förfrågan från en kund i Finland förra året och då sa jag att vi rekommenderar bara tryffelträd i södra Sverige och då skickade hon en länk om att man odlat och skördat tryffel i Finland! :)

  Kaprisen är hur tålig som helst och ser den inte ut något på vintern så kommer den igen så snart ljuset och våren kommer!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>